Mit großer Liebe und enorme Rabatte auf alle unsere Besucher begrüßen wir auf unserer neuen Website. Profitieren Sie von der Registrierung und werden Sie Teil der Community Immunotic noch heute!
GÄSTEBUCH
Kedves Balázs !
 Örülök , hogy ismerősöm révén megismertem és megvásároltam ezt a csodás gépet . Már az első hónap után CT-felvételem nagy javulást mutatott . Kezelő orvosomnak szemet szúrt az elvártnál nagyobb változás . Ismer és tudja , hogy mindig keresem az alternatív megoldást . Be kellett számolnom neki , mi ez a csodamasina :) . Nem ellenezte a használatát , megértvén mily módon működik a gép . Hiszem , hogy engem nem a kemoterápia fog meggyógyítani . Ez a gép 1 csoda számomra . 
1 problémám van csupán , nem tudok belépni a Club részbe . Lennének kérdéseim , de tudom , nem ez az a fórum , ahol ezt megbeszélhetjük .
Köszönöm , hogy kitaláltad ezt a csodát ! :) További sikeres jó munkát , jó egészséget kívánok Neked és a Stábodnak . 
2018-03-19 20:27:48Hollósy Sándorné
Kedves Balázs!

Nagyon köszönöm, hogy minden nap használhatom a családommal az Immunotic készüléket!!
Megtapasztaltuk rövid időn belül a pozitív hatásait! Kisfiam krónikus arcüreg gyulladása 10 nap alatt gyógyult! Hónapok óta eredménytelen kezelések után.. Lányom allergiás tünetei minimálisra csökkentek. S ami a kardinális oka volt a készülék bérlésének, az az "ilyen-olyan" okból kialakuló mellproblémám szépen lassan rendeződött!!  A kezelés alatt érzett stresszoldó hatás is nagyon kellemes!!  :)
Külön köszönet a hihetetlen ajándékért, amit kaphattam Önöktől 6 havi bérlés után!  Még soha nem volt részem ekkora önzetlen ajándékban!! 
Kívánom, hogy legyen sok-sok erejük, kitartásuk a munkájukhoz, ami hatalmas értéket képvisel!!
Őszinte köszönettel!
2015-09-29 20:46:25Irén
Kedves Immunotic Team!
Szeretném hálámat és köszönetemet kifejezni a lehetőségért, azért hogy kettő hétig ingyen használhattuk a készüléket. Észleltük a kedvező hatását. Megcsillantotta a reményt,  hogy van gyógyulás a súlyos betegségből. Remélem hamarosan meg tudjuk vásárolni a készüléket. Üdvözlettel és köszönettel: Kati
2015-04-14 14:47:55Krizsanovszki Tiborné
Jó és szép!
Üdv:RÉKA
2015-01-17 11:27:35RÉKA
Jó az oldal,tetszik.mama
2014-08-11 10:06:56mama
Szeretett Barátaim!
Hálát adok az Úrnak, hogy azon a bizonyos napon hallgattam a (ma már nem létező) Miskolci Rádiót!  A riportban egy számomra teljesen ismeretlen készülékről volt szó egy bizonyos "IMMUNOTIC" készülékről. Néhány nap múlva , már mindent tudtam, amire kíváncsi voltam. És azt is tudtam, hogy ez a "csodamasina"  nekem kell!  A Szerencse legnagyobb meglepetésemre rám mosolygott és az enyém lett egy "Baba" készülék! :) Mérhetetlenül boldog voltam és vagyok, azóta is! 
Köszönöm Balázs!
Kívánom nektek és a Team-nek, hogy legyen erőtök, türelmetek és főleg egészségetek az elkövetkezendő években!
Szeretettel Ölellek benneteket a magam és családom nevében:
Marcsi Miskolcról
2014-03-21 23:03:01Krémer Mária
Kedves Balázs!

A következő évben is kívánok nektek sok boldogságot, sikereket és eredményekben gazdag boldog új évet. :)
2013-11-29 07:35:24Dorka
Kedves Balázs!

Gratulálok a szép eredményeitekhez, minden páciensem nevében köszönöm a munkátokat, magam nevében azt a kedvességet és figyelmességet amit ismeretségünk óta kaptam. További sikereket és boldog új évet kívánok!
2013-11-25 09:12:23Teremy Sándorné Marika
Kedves Barátaink!

Kívánjuk, hogy a mese még sokáig folytatódjon sok- sok jó szereplővel és “happy end”-el!

Remélem, hogy egyszer majd megírják a történeteteket mely nem mese lesz bár meseszerű!

A “stáb listán” még sokáig szeretnénk szerepelni!

Jó egészséget nektek!

Folytassátok a mesét!
2013-11-21 21:28:48Papp család
Kedves Immunotic- Team!

Köszönetn a 2013.11.30-i LELKI- WELLNESS NAP-ért! Ti biztosan elfáradtatok de én lelkileg feltöltődtem! Nagyon jó nap volt!
2013-11-12 10:29:18Panni :)
Kedves Balázs és természetesen Mira!

Mikor sütünk szalonnát? ( Vicc volt)

Szeretnék nektek gratulálni ahhoz a gondolkodási módhoz amit képviseltek. Mások vagytok, néha furák de maradjatok is mindig ilyenek.

Szeressétek egymást és “Engem” :) Én is szeretlek titeket!!!
2013-10-22 12:24:31Moncsi
Na akkor kinevezem magam vendégnek! :)

Mivel én vagyok az első (de nem az egyetlen aki ír ebbe a könyvbe), megnyitom ezt mint a ti történeteteket kedves Móni és Balázs, ami úgy gondolom most kezdődik el az életetekben.

Tiszta szívből kívánok nektek egészséget, sikereket, örömöket és azt, hogy mindazt a jót, élet szeretetet és egyszerűséget ami bennetek van, át tudjátok adni továbbra is a veletek kapcsolatba kerülő emberekkel! :)

Köszönök mindent nektek!

Puszi és ölelés
2013-10-02 10:49:52Anikó
BITTE SCHREIBEN SIE AUCH IN UNSER GÄSTEBUCH
NAME :
SENDEN
OK