Es freut uns sehr Sie auf unserer neuen Website begrüßen zu dürfen. Profitieren Sie von der Registrierung und werden Sie Teil der Community Immunotic. Noch heute!
Grundpreis: 7 650 €
Persönliche Vergünstigung: Nicht anwendbar
7 650
KAUFEN

GLOBAL
Az információ - hatalom. Bölcsesség. Tudás. Az információval lehet élni, és visszaélni. A testünk ma az, amit eddigi léte során felhasznált az őt érő információkból és impulzusokból. Az élet rezgés. Az információ szintén rezgés - egy magasabb fokú, megfoghatatlan, gondolati síkon jelentkező energia, mely lehet tudatos, vagy tudattalan. A legapróbb történés is hatással van életünk alakulására, szervezetünk egységére, egészségére. De nem csupán erre. Fizikai testünk is csupán hordozója annak, amit energiának, rezgésnek, léleknek - életnek hívunk. Fizikai korlátaink miatt láthatatlannak bélyegzett részeink jelentősen befolyásolják ennek a fizikai testnek a minőségét, erőnlétét, élettartamát. És benső egységünk, másodpercenként felbomló és újra egyensúlyba lendülő harmóniánk a kulcsa mindannak, amire lehetőségként tekintünk. A lehetőséggel is lehet élni és visszaélni. De a lehetőség épp olyan láthatatlan a legtöbb fizikai testben élő ember számára, mint a lélek maga. Ez nem hiba. A hiba ott kezdődik, amikor a lehetőségek hiányával magyarázzuk szerencsétlenségünket, balsorsunkat, és ezt el is hisszük. Mert el akarjuk hinni. Mert ha nem a sors, a csillagok állása, a balszerencse, vagy az isten a hibás, akkor ki lehetne más a vétkes, mint mi magunk? Mi, emberek nem szeretünk hibásak lenni. Sokan tengődnek a világban elveszve, céltalanul, napról napra, akik számára éppen annyi lehetőség adódott egy más, egy szebb és jobb életre, mint annak, akinek ez megadatott. A különbség csupán annyi, hogy az az ember, aki ma elégedett és boldog, minden bukásban egy új lehetőséget ismert fel, míg ezek a lehetőségek és tapasztalatok elvezették őt oda, ahol ma tart. Felismerte a világ segítő szándékát, azokat a jeleket, impulzusokat, amelyek a megfelelő irányba terelték őt mindig. Egy ritmusban, azonos hullámhosszon volt az őt körülvevő világ egészével.  A teljes ember örül mindennek, amit kap, és annak is, amit adhat. Hálás és elégedett  mindenért - igen, a rosszért is. Mert tisztában van a élet egyensúlyának törvényszerűségeivel, a yin és a yang, a két elemi őserő harmóniájának fontosságával.

Az Immunotic Global készüléke egy kézzel fogható lehetőség a teljesség felé tartó ember számára. Segítő hullámokat, harmonikus rezgéseket kibocsátó készülék, amely tudatosan és tudattalanul is pozitív hatást gyakorolhat a környezetében tartózkodókra. Hatótávolsága 1 - 500 méterig változtatható. A Global készülék segítségével generált rezgések minden élőlényre hathatnak a beállított átmérőn belül. Az élet tudattal rendelkező energia, amely reagál a kívülről érkező hatásokra. Minél többször, minél több ponton kerülnek  a körforgásba ezek a pozitív impulzusok, annál nagyobb esély lehet arra, hogy egy-szer a  világ, amelyben élünk harmonikus és egészséges arcát mutassa a világmindenségnek - és persze nekünk is.

A Global készülék egyedülálló információhordozó és energiaközvetítő eszköz, melyen 16 program található. Csupa éltető, erőt adó információ abszolút forrása, amely biztos létraként szolgálhat testünk, lelkünk és szellemünk fejlődéséhez, energiáink felemeléséhez.
BILDER / VIDEOS